KAMAGRA GOLD 100 TABLETE

KAMAGRA GOLD 100 TABLETE

KAMAGRA GOLD

SIGURNO DISKRETNO BRZO
061758560

 

NARUŽBE PRIMAMO PREKO VIBERA/WHATSAPPA / MAILA ILI DIREKTNO PREKO WEBSITE-A. GDJE ĆETE DOBITI ODGOVOR U ROKU PAR MINUTA.

Original price was: 30,00 KM.Current price is: 20,00 KM.

Podijelite na:

Opis

KAMAGRA GOLD  100

Ove tablete pakirane su u kutiji su 4 x 100 mg. Proizvod se konzumira tako da je tabletu potrebno progutati s malo vode. Kamagra gold tablete počinju djelovati 45 do 60 min nakon uzimanja. Njihovo vrijeme djelovanja je 6 sati.

Stručnjaci koji stoje iza jedinstvene formule sadržane u preparatu tablete omogućili su da se uz kombinaciju prirodnih sastojaka dostignu najbolji rezultati, bez nuspojava ili nuspojava. Ttableta je autentičan proizvod na tržištu s vrlo pristupačnom cijenom. Djelovanje koje ima Kamagra gold tableta traje u prosjeku 6 sati. One povećavaju potenciju kod muškaraca, osiguravajući povećanu seksualnu želju, produžen seksualni odnos, duge i jake orgazme.

Opis KAMAGRA GOLD 100

PRIMJENA:

Preporučena doza je 100mg, 1 sat prije seksualnog odnosa (aktivnosti).

DJELOVANJE KAMAGRA GOLD TABLETA : 

Seksualna stimulacija je uslov za farmakološko dejstvo lijeka.

Gold kamagra je LIJEK za erektilnu disfunkciju i vrhunski preparat za potenciju u otklanjanju impotencije. Gold Kamagra tablete odlikuju se velikom efikasnošću zbog svog posebnom sastavu, stvorenim – Sildenafil citrata, koji je najefikasnije sredstvo za održavanje i trajanje erekcije. Priznati lijek koji se koristi u otklanjanju rane ejakulacije kod muškaraca. Vaša potencija će biti obezbedjena jer će biti na puno većem nivou nego prije upotrebe ovih tableta kao i što ćete korištenjem Gold Kamagre izbijeći preranu ejakulaciju. Na bazi svih klinički zabilježenih podataka jasno se vidi da muškarci koji konzumiraju tablete Gold Kamagre imaju u velikoj mjeri poboljšanu seksualnu funkciju i mogu više da vladaju sa vremenom ejakulacije, a time kvalitetni način u zadovoljavanju sebe i svoje partnerke.

DEJSTVO KAMAGRA GOLD tableta

Je vidno u dva aspekta djelovanja na muškarca i to na JAČINU I DUŽINU EREKCIJE i ODLAGANJE EJAKULACIJE svršavanja. U oba slučaja dejstvo počinje već posle 15-20 minuta posle konzumacije ovog lijeka za potenciju koji je priznat od svijetske federacije kontrolu lijekova

SASTAV GOLD KAMAGRE

Je kao i kod drugih kamagra preparata za potenciju, sildenafil citrat koji obnavlja erekciju i depoksina koji umanjuje osejetljivost na nadrazaj pa samim tim odlaže svršavanje. Tako da korištenjem GOLD KAMAGRE u tretiranju ovih problema možete na siguran i bezbjedan način ostvariti pravi sex bez bojazni od preranog svršavanja.

 

KAMAGRA BOMBONE – 100 PRSTENOVI

kamagra sampon gel
kamagra sampon gel

 

NAŠ OFICIJALNI PARTNER
KAMAGRAPOTENCIJA.BA
KAMAGRA BALKAN
KAMAGRA HRVATSKA – KAMAGRA EUROPE
KAMAGRA BIH

Prethodno pogledani artikli

No recently viewed products to display